Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinin balkonunu görmek

Rüyada kendi evinin balkonunu görmek

Rüyada kendi evinin balkonunu görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, mutlu günler göreceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi evinin balkonunu gördüyseniz:

  • Maddi yatırımlar yapma veya belli girişimlerde bulunma isteğinizin önüne geçemeyebilirsiniz.

Rüyada evin balkonunun yıkılmasını görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına tabir olunur.

Rüyada evinin balkonunun yıkıldığını görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, çok büyük kazançlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada evin balkonunda görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin balkonunda kar görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada evin balkonun yıkıldığını görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin balkonunu yıkamak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına alamet eder.

Rüyada evin balkonunda oturmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada evin balkonundan bakmak çocuk sahibi olunacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments