Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin altında su görmek

Rüyada evin altında su görmek

Rüyada evin altında su görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, ticarette şansının düşeceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin altında su gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda alışılmadık durumlar oluşabilir.

Rüyada evin sular altında kaldığını görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin altında su görmek bereketli günler geçirileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Rüyada evin altından su çıktığını görmek övgü dolu sözler işiteceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada evin altından su aktığını görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalettir.

Rüyada yıkılan evin altında kalmak zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine inanılır.

Rüyada depremde evin altında kalmak kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin altında deniz görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına yorulur.

Rüyada evin altında ateş görmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments