Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi böcek bastığını görmek

Rüyada evi böcek bastığını görmek

Rüyada evi böcek bastığını görmek çocuk sahibi olunacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, büyük mutluluk duyulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine delalet eder.

Rüyada evi böcek bastığını gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını veya son durumunu sürekli olarak kontrol etme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada evi böceklerin bastığını görmek dinini yaşayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi böcek bastığını görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir evi su bastığını görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi kedi bastığını görmek istihdam edeceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi sel bastığını görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek çirkin amellere, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, eş ve evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada eve su bastığını görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada evi su bastığını görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments