Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi korumak

Rüyada evi korumak

Rüyada evi korumak işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kazancının sürekli artacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evi korumak gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi hediyeler söz konusu olabilir.

Rüyada evi korumak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, sürekli ağlamaklı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu korumak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada askerin seni koruduğunu görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, başarılarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı korumak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini korumak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir hayvanı korumak engel teşkil edeceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada namusunu korumak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızı korumak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments