Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini korumak

Rüyada eşini korumak

Rüyada eşini korumak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, rızıksız kalacağına inanılır.

Rüyada eşini korumak gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin ona, tabiri caizse, ona nefes aldırın.

Rüyada eşini korumak hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadını korumak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, sorunların tarihe karışacağına inanılır.

Rüyada babasını korumak iş hayatında iniş yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini korumak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini köpekten korumak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, stresini atacağına inanılır.

Rüyada bebeği korumak hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeği korumak endişelerin ve korkuların geçeceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işarettir.

Rüyada başbakan korumak geriye doğru gideceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments