Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu korumak

Rüyada oğlunu korumak

Rüyada oğlunu korumak mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada oğlunu korumak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini kendi ihtiyaçlarınızın önüde tutmamanız daha fazla şey başarmanızı sağlayabilir.

Rüyada oğlunu korumak yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı korumak üzüntülerin gideceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada anneyi korumak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi korumak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini korumak iş konusunda kısmetin açılacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada birinin seni koruduğunu görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı korumak bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına işaret eder.

Rüyada bir bebeği korumak onlara sanat öğreteceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments