Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kireç badana yapmak

Rüyada kireç badana yapmak

Rüyada kireç badana yapmak kısa sürede başarısının artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, parasız kalacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, hayırlı ve güzel olacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine tabir olunur.

Rüyada kireç badana yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmanın yollarını arayabilir veya yaratıcı işlerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada kireç badana yapmak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulur.

Rüyada evi kireçle badana yapmak onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Rüyada kirecle badana yapmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, başının derde gireceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kirec yapmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi kireç yapmak yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada duvara kireç yapmak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kireç yapmak yeni bir iş olanağı yakalamaya, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments