Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi ıslak görmek

Rüyada evi ıslak görmek

Rüyada evi ıslak görmek darp edileceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi ıslak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi içerikli ilişkileriniz dünyayı yaşanır bir yer haline dönüştürüyor.

Rüyada evi ıslak görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak ev görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada ıslak mayo görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada yatağı ıslak görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak ekmek görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, evlatlarının hayrını göreceğine delalettir.

Rüyada ayakları ıslak görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, eğlenceli günler geçireceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak örtü görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada ıslak eldiven görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments