Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak örtü görmek

Rüyada ıslak örtü görmek

Rüyada ıslak örtü görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada ıslak örtü gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi sınırlamamalısınız.

Rüyada ıslak örtü görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sohbetinin bozulacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına inanılır.

Rüyada ıslak sigara içmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, özel muamele göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır katlamak kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, yükseleceğine işarettir.

Rüyada ıslak kuran görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kötü sözler duyulacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına işarettir.

Rüyada ıslak para bulmak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına yorulur.

Rüyada ıslak beton görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak yere basmak iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak nohut görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments