Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak ev görmek

Rüyada ıslak ev görmek

Rüyada ıslak ev görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kazancının sürekli artacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, ardından bu kişiye açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada ıslak ev gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınız işten ayrılabilir.

Rüyada ıslak ev görmek çalıştığına değeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada evi ıslak görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına yorulur.

Rüyada ıslak olduğunu görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, kişinin her türlü zenginliğine alamet eder.

Rüyada ıslak külot görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak mayo görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, kısmetin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak çamur görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada ıslak tarla görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine alamet eder.

Rüyada ıslak ceviz görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments