Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi badana yaparken görmek

Rüyada evi badana yaparken görmek

Rüyada evi badana yaparken görmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada evi badana yaparken gördüyseniz:

  • Olayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada evi badana boya yapmak sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, parasını ve işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi badana yapmak para kazanmaya, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev badanası yapmak yaşamının da düzene gireceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına yorulur.

Rüyada yeşil badanalı ev görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada evi badana yaparken görmek zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve badana yapıldığını görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, şansının da döneceğine yorulur.

Rüyada evi kireçle badana yapmak ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, ekmeğinin azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve badana yapmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments