Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil badanalı ev görmek

Rüyada yeşil badanalı ev görmek

Rüyada yeşil badanalı ev görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil badanalı ev gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabit fikirli bir görüntü vermemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada evi yeşil badana yapmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, karın artacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeşil badanalı ev görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yönetici makamına geleceğine inanılır.

Rüyada yeşil badana görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeşil badana yapmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ileriye gideceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renkte badana yapmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında terfi alınacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renk badana yapmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni badana yapılmış ev görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, çok büyük zararlar edileceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde badana yapıldığını görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, sağlığının geri geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments