Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi badana yapmak

Rüyada evi badana yapmak

Rüyada evi badana yapmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, zor günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada evi badana yapmak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için anlaşmaktan veya tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada evi yeşil badana yapmak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev badanası yapmak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına yorulur.

Rüyada boş evi badana yapmak üzüntü verici olaylar yaşanacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine inanılır.

Rüyada evde badana yapmak kişinin şansının artacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eve badana yapmak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, umutlarının da tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev badana yapmak saygı değer bir konuma çıkacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evi beyaz badana yapmak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi badana yapmak sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sağlık problemleri içinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments