Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve badana yapmak

Rüyada eve badana yapmak

Rüyada eve badana yapmak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, bolluk içine olacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, alım gücünün artmasına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve badana yapmak gördüyseniz:

  • Ya da duygularını anlamaya çalışabilirsiniz.

Rüyada eve badana yapmak elinin kolunun bağlanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi yeşil badana yapmak sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine yorulur.

Rüyada evi badana yapmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi badana boya yapmak işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada evi kireçle badana yapmak geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet eder.

Rüyada boş evi badana yapmak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada ev badana yapmak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine delalet eder.

Rüyada evde badana yapmak elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments