Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi badana boya yapmak

Rüyada evi badana boya yapmak

Rüyada evi badana boya yapmak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işarettir.

Rüyada evi badana boya yapmak gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek veya işlerinize karışabilecek kişilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada evi badana boya yapmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına inanılır.

Rüyada badana boya yapmak yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına inanılır.

Rüyada beyaz boya badana yapmak aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boya badana yapmak gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada evi beyaz badana yapmak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına yorulur.

Rüyada ev badanası yapmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev badana yapmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi kireçle badana yapmak ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments