Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve tül takmak

Rüyada eve tül takmak

Rüyada eve tül takmak çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, en büyük acılarının dineceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve tül takmak gördüyseniz:

  • Hemen hüküm vermeyin.

Rüyada eve tül takmak korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cama tül takmak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereye tül takmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tül takmak iyi bir zanaatkar olunacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tül perde takmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, karın artacağına işarettir.

Rüyada tül perde takmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tül takmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, bekarlar için evlenmeye, bunun farkına varacağına rivayet eder.

Rüyada cama tül perde takmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, işlerindeki karın artacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments