Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cama tül perde takmak

Rüyada cama tül perde takmak

Rüyada cama tül perde takmak yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada cama tül perde takmak gördüyseniz:

  • Sağlık problemleriniz olabilir.

Rüyada cama tül perde takmak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada camda tül perde görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada tül perde takmak bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz tül perde takmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cama tül takmak mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, başarılarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada cama perde takmak yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya alamet eder.

Rüyada tül perde kesmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, çok dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tül perde görmek ele güne muhtaç olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments