Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül takmak

Rüyada tül takmak

Rüyada tül takmak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada tül takmak gördüyseniz:

  • Kırılgan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada eve tül takmak dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine inanılır.

Rüyada cama tül takmak böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada tül perde takmak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada tül takmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada beyaz tül takmak çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, düzeninin sarsılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tül perde takmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada pencereye tül takmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, yazgısının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cama tül perde takmak eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments