Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tül takmak

Rüyada beyaz tül takmak

Rüyada beyaz tül takmak rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalettir.

Rüyada beyaz tül takmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda meydana gelene değişiklikler ya da meydana gelen olaylar nedeniyle değişen planlar karşısında esnek olmanızda fayda var.

Rüyada beyaz tül takmak çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tül perde takmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, küslerin barışacağına delalettir.

Rüyada tül takmak hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereye tül takmak işlerin yoluna sokulacağına, verimin ve bereketin geleceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cama tül takmak kendini tutamayıp şeytana uyacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, zengin için yoksulluğa alamet etmektedir.

Rüyada cama tül perde takmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, iş için gurbete gidileceğine delalettir.

Rüyada eve tül takmak mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, mutluluğunun da artacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada tül perde takmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments