Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tül perde takmak

Rüyada beyaz tül perde takmak

Rüyada beyaz tül perde takmak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca işaret eder.

Rüyada beyaz tül perde takmak gördüyseniz:

  • Yaşamınızı idame ettirme konusunda yapacağınız değişiklik gelecek vaat ediyor.

Rüyada beyaz tül perde takmak sağlık sorunlarının geçici olacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada cama tül perde takmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tül perde takmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tül perde görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tül perdeler görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada beyaz tül perde almak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, üstün başarılar alacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments