Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereye tül takmak

Rüyada pencereye tül takmak

Rüyada pencereye tül takmak kısmetinin açılacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, özgüveninin artacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada pencereye tül takmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada pencereye tül takmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada pencereye tül asmak kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, işlerin düzeleceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada pencerede beyaz tül görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulur.

Rüyada pencere tülü görmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, haksızlığa uğranacağına, adının ve şanının yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada pencere tül görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada pencerede tül görmek yokluk içine gireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, ailesini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tül perde takmak iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tül takmak onuruna ve şerefine leke süreceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments