Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül perde takmak

Rüyada tül perde takmak

Rüyada tül perde takmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tül perde takmak gördüyseniz:

  • Deneme yanılma metoduyla, en doğru olanı nasılsa bulabileceksiniz.

Rüyada beyaz tül perde takmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tül perde takmak canın derdine düşeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada cama tül perde takmak amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, adından konuşulur olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tül perde değiştirmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı tül perde görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına delalettir.

Rüyada mor tül perde görmek canının sağ olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada tül perde yakmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına yorulur.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments