Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına tükürmek

Rüyada arkadaşına tükürmek

Rüyada arkadaşına tükürmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, elindeki imkanların artacağına işarettir.

Rüyada arkadaşına tükürmek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla sosyalleşmeniz durumunda gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilecek olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşına tükürmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağız dolusu kan tükürmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, bütçesinin küçüleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada kan tükürdüğünü görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki tükürmek eşlerinin kapanacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağızdan kıl tükürmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada böcek tükürmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iltihap tükürmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sorunlar altında ezileceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments