Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ağzına tükürmek

Rüyada birinin ağzına tükürmek

Rüyada birinin ağzına tükürmek düşmanlarını bile affedeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, arkasından iyi konuşulacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işarettir.

Rüyada birinin ağzına tükürmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı meslektaşlarınızla paylaşmamalısınız.

Rüyada ağzından kan tükürmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına tabir olunur.

Rüyada ağzina tükürmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine rivayet eder.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, dileklerin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada ağzından et tükürmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, arzularının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzından kum tükürmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın ağzına tükürmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada ağzının içine tükürmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin ağzına tükürmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments