Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından kum tükürmek

Rüyada ağzından kum tükürmek

Rüyada ağzından kum tükürmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret eder.

Rüyada ağzından kum tükürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda insanların işinize karışmasını ya da itirazlarla karşılaşmak istemiyorsanız sır saklamayı bilmeniz gerekiyor.

Rüyada ağzından kum tükürmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kum tükürmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına yorulur.

Rüyada ağzının içine tükürmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, yeni işlere gireceğine yorulur.

Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü görmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzina tükürmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından et tükürmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından kan tükürmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, de zenginliğe kavuşacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalettir.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments