Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve su serpmek

Rüyada eve su serpmek

Rüyada eve su serpmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve su serpmek gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarfetmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Rüyada eve su serpmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada yüzüne su serpmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada birine su serpmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, yeni mekânlara gireceğine alamet eder.

Rüyada yere su serpmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, özel hayatının renkleneceğine, işlerinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada duvara su serpmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına rivayet eder.

Rüyada birisine su serpmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze su serpmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına yorulur.

Rüyada su serpmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, güleceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments