Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze su serpmek

Rüyada yüze su serpmek

Rüyada yüze su serpmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine delalettir.

Rüyada yüze su serpmek gördüyseniz:

  • Basit şekilde araya mesafe koymak daha politik bir tavır olabilir.

Rüyada yüze su serpmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine işarettir.

Rüyada yüzüne su serpmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına işaret eder.

Rüyada yere su serpmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada birine su serpmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada birisine su serpmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada duvara su serpmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, enerjisini toplayacağına delalet eder.

Rüyada eve su serpmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, anne babayla ters düşüleceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada su serpmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments