Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara su serpmek

Rüyada duvara su serpmek

Rüyada duvara su serpmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada duvara su serpmek gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapabilmek için bilgi sahibi olmanız gerekiyor.

Rüyada duvara su serpmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine su serpmek rahatının yerinde olacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüze su serpmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına delalet eder.

Rüyada su serpmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada birisine su serpmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada eve su serpmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada ateşe su serpmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, kazançlı çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yere su serpmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, düzenli bir işe girileceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments