Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere su serpmek

Rüyada yere su serpmek

Rüyada yere su serpmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, işlerini toparlayacağına işaret eder.

Rüyada yere su serpmek gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken ya da olayları uygulanabilir veya açıklanabilir şekle dönüştürürken kendinize zarar verme riskiniz var.

Rüyada yere su serpmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, işe ve aşa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere un serpmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada birisine su serpmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada ateşe su serpmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada yüze su serpmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su serpmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, saygı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvara su serpmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine su serpmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments