Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine su serpmek

Rüyada birine su serpmek

Rüyada birine su serpmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada birine su serpmek gördüyseniz:

  • Bir ilişki belli konularda ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada yüzüne su serpmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşe su serpmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada eve su serpmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalettir.

Rüyada birine su serpmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine işarettir.

Rüyada su serpmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada yere su serpmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvara su serpmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada birisine su serpmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, heveslerinin de azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments