Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su serpmek

Rüyada su serpmek

Rüyada su serpmek canlanacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulur.

Rüyada su serpmek gördüyseniz:

  • Geniş düşünün veya farklı şeyler yapın.

Rüyada eve su serpmek çok doğru bir yol tutulacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, çeşitleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine su serpmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvara su serpmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne su serpmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada su serpmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisine su serpmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ateşe su serpmek patron koltuğuna geçeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine işaret eder.

Rüyada yere su serpmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments