Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne su serpmek

Rüyada yüzüne su serpmek

Rüyada yüzüne su serpmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, insanlarla tartışacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne su serpmek gördüyseniz:

  • Yeni aşklar veya mevcut ilişkilerinizde duygusal açılımlar söz konusu olabilir.

Rüyada yüze su serpmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne su serpmek kendisiyle de gururlanacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalettir.

Rüyada birine su serpmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalettir.

Rüyada birisine su serpmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateşe su serpmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yere su serpmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada duvara su serpmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine inanılır.

Rüyada su serpmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments