Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve su girdiğini görmek

Rüyada eve su girdiğini görmek

Rüyada eve su girdiğini görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, bütçesinin genişleyeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, özlem gidereceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, bazı kayıplar olabileceğine yorulur.

Rüyada eve su girdiğini gördüyseniz:

  • Belli bir işi halletmek için ne gerekiyorsa yapmanız gerekiyor.

Rüyada deniz suyunun eve girdiğini görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eve su girdiğini görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, programların ve projelerin tutmayacağına delalet eder.

Rüyada evine su girdiğini görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin suya girdiğini görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına alamet eder.

Rüyada akar suya girdiğini görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içine su girdiğini görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kirli suya girdiğini görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada çamurlu suya girdiğini görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments