Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suya girdiğini görmek

Rüyada kirli suya girdiğini görmek

Rüyada kirli suya girdiğini görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, içinin huzurla dolacağına, yarınlarına inanacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kirli suya girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların detaylı değerlendirmesini yapabilir, en ufak nüansı dahi kaçırmama çabasında olabilirsiniz.

Rüyada kirli suya girdiğini görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına işaret eder.

Rüyada akar suya girdiğini görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada suya girdiğini görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada camdan su girdiğini görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada eve su girdiğini görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına inanılır.

Rüyada evin içine su girdiğini görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, işlerinin kolaylaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin suya girdiğini görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, kazancının artacağına,, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine yorulur.

Rüyada çamurlu suya girdiğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments