Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu suya girdiğini görmek

Rüyada çamurlu suya girdiğini görmek

Rüyada çamurlu suya girdiğini görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, bereketli günler geçirileceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu suya girdiğini gördüyseniz:

  • Her zaman yüzünü gösteren bir konu tekrarlanabilir.

Rüyada çamurlu suya girdiğini görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada çamura girdiğini görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada evine su girdiğini görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine inanılır.

Rüyada suyun içine girdiğini görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada deniz suyunun eve girdiğini görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, uzun ve hayırlı bir ömre rivayet etmektedir.

Rüyada eve su girdiğini görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada evine deniz suyu girdiğini görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada suya girdiğini görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments