Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin suya girdiğini görmek

Rüyada birinin suya girdiğini görmek

Rüyada birinin suya girdiğini görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine alamet eder.

Rüyada birinin suya girdiğini gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, çözüm önerilerinizi paylaşmalı veya sunabileceklerinizi ortaya koymalısınız.

Rüyada evin içine su girdiğini görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, karamsar ve umutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada deniz suyunun eve girdiğini görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içine girdiğini görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada eve su girdiğini görmek yeniden bir araya geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına alamet eder.

Rüyada suya girdiğini görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına işarettir.

Rüyada camdan su girdiğini görmek yüksek tahsil yapacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli suya girdiğini görmek nahoş sözler işiteceğine, sermaye elde edeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada akar suya girdiğini görmek üzüntülü günler yaşanacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments