Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içine su girdiğini görmek

Rüyada evin içine su girdiğini görmek

Rüyada evin içine su girdiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada evin içine su girdiğini gördüyseniz:

  • Sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir.

Rüyada evine deniz suyu girdiğini görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada evin içine su girdiğini görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evine su girdiğini görmek kötü halinden eser kalmayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada evine domuz girdiğini görmek amaçlardan sapmaya, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın evine girdiğini görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evine birinin girdiğini görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine inanılır.

Rüyada evine başkasının girdiğini görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada evine koyun girdiğini görmek yaşamın kolay hale geleceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments