Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine su girdiğini görmek

Rüyada evine su girdiğini görmek

Rüyada evine su girdiğini görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, evine haciz geleceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, keyifli sohbetler edeceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evine su girdiğini gördüyseniz:

  • Artık yeni bir sürece adım atmaya hazırlanmalısınız.

Rüyada evine deniz suyu girdiğini görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına alamet eder.

Rüyada evine su girdiğini görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Rüyada evin içine su girdiğini görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada evin içine köpek girdiğini görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada evine domuz girdiğini görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine yorulur.

Rüyada evine koyun girdiğini görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada evine zorla girdiğini görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada evine kedi girdiğini görmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments