Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğdayı suya dökmek

Rüyada buğdayı suya dökmek

Rüyada buğdayı suya dökmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yardımda bulunacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, başarı elde edeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğdayı suya dökmek gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Rüyada buğdayı suya dökmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday dökmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına delalettir.

Rüyada su ve buğday görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada buğday ve su görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada buğday suyu içmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde buğday görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada köpüklü su dökmek önün açılacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, şansının kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada eve su dökmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments