Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayağına su dökmek

Rüyada başkasının ayağına su dökmek

Rüyada başkasının ayağına su dökmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının ayağına su dökmek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı, yeteneklerinizi veya takviminizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada ayağına su dökmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayağına su dökmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklara su dökmek aile saadetinin de artacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına delalettir.

Rüyada başkasının ayağına su dökmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada ayağa su dökmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine delalettir.

Rüyada ayaklarına su dökmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, dertleşerek moral bulacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada köpüklü su dökmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yoksulluğa delalet eder.

Rüyada sevdiğine su dökmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, canla başla çalışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments