Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su akmasını görmek

Rüyada su akmasını görmek

Rüyada su akmasını görmek keyfinin kaçacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına inanılır.

Rüyada su akmasını gördüyseniz:

  • Dikkatli anonslar yapmanızda fayda var.

Rüyada şelaleden su aktığını görmek geçiminin zor hale geleceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada kayadan su aktığını görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalettir.

Rüyada suyun aktığını görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına delalettir.

Rüyada memeden su aktığını görmek gelişim içine girileceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına delalettir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada çok su aktığını görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, aksiliklerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments