Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynar su aktığını görmek

Rüyada kaynar su aktığını görmek

Rüyada kaynar su aktığını görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kaynar su aktığını gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası size zarar verebilir.

Rüyada kaynar su aktığını görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada kaynar suya girmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada birinin üzerine kaynar su dökmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kaynar su döküldüğünü görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, işlerin yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada suyu kaynarken görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, itibar edineceğine alamet eder.

Rüyada birine kaynar su dökmek güzel huylarını terk edeceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine alamet eder.

Rüyada kaynar su dökmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments