Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve misafir çağırmak

Rüyada eve misafir çağırmak

Rüyada eve misafir çağırmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, patron koltuğunda oturacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, insan sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada eve misafir çağırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kuralları veya koşullarınızı belirtmeniz umulmadık bir şekilde olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada eve misafir çağırmak işlerinin duracağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına işarettir.

Rüyada yemeğe misafir çağırmak sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, eline para geçeceğine rivayet eder.

Rüyada eve polis çağırmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, her şeyin yolunda gideceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve gelen kalabalık misafir görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işarettir.

Rüyada eve misafir gitmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına işaret eder.

Rüyada dağınık eve misafir geldiğini görmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir evde misafir olmak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada bir eve misafir olmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, büyük sıkıntılar içine gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments