Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis çağırdığını görmek

Rüyada polis çağırdığını görmek

Rüyada polis çağırdığını görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalettir.

Rüyada polis çağırdığını gördüyseniz:

  • Birbirine zıt olan şeyleri bir araya getirebilirsiniz.

Rüyada polisi çağırmak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada eve polis çağırmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine inanılır.

Rüyada polis çağırmak görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına tabir olunur.

Rüyada polis çağırdığını görmek hayatının zaferlerle dolacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis çağırmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başarılarının azalacağına, mutluluğunun katlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada isimle çağırmak hayırlı işe, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün kendini çağırdığını görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ambulans çağırmak görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments