Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis çağırmak

Rüyada polis çağırmak

Rüyada polis çağırmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, kafasına göre birini bulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis çağırmak gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlarda yanılmayacaksınız.

Rüyada polisi çağırmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve polis çağırmak çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis çağırdığını görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine delalet eder.

Rüyada polis çağırmak sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, kötü gidişe dur denileceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine yorulur.

Rüyada polis çağırmak görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına tabir olunur.

Rüyada melek çağırmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölü birini çağırmak evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, işlerin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi çağırmak kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments