Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan lamba görmek

Rüyada yanan lamba görmek

Rüyada yanan lamba görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada yanan lamba gördüyseniz:

  • Eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler veya işle ilgili yeni gelişmeler devreye girmeye başlıyor.

Rüyada yanan lamba görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan gaz lambası görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, refahının ve varlığının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan lambalar görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada yeşil lamba görmek borçların artacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, dertlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada lambayı açmak kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, doyasıya hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada lamba tamir etmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek istediği başarıya kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada eve lamba takmak ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, umutlarının biteceğine, şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments