Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve koltuk takımı almak

Rüyada eve koltuk takımı almak

Rüyada eve koltuk takımı almak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine delalet eder.

Rüyada eve koltuk takımı almak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya sıkan konularla başa çıkabilmek ya da endişelerinizi azaltabilmek için olumlu düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada eve koltuk takımı almak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi koltuk takımı görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk takımları görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz koltuk takımı görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, maddi varlığının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk takımı aldığını görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah koltuk takımı görmek sermayesini riske etmeyeceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, uykusuz geceler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil koltuk takımı görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada eski koltuk takımı görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments