Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah koltuk takımı görmek

Rüyada siyah koltuk takımı görmek

Rüyada siyah koltuk takımı görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah koltuk takımı gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kendinizi, fikirlerinizi veya planlarınızı net şekilde savunmanız veya ortaya koymanız gerekebilir.

Rüyada siyah koltuk takımı görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil koltuk takımı görmek çok kötü hissedileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada eve koltuk takımı almak bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, siparişlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni koltuk takımı görmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, içine fesat düşeceğine alamet eder.

Rüyada koltuk takımı aldığını görmek ufkunun açılacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada koltuk takımı görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni koltuk takımı almak aşkının da kalıcı olacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada yeni koltuk takımı aldığını görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments