Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve geç gelmek

Rüyada eve geç gelmek

Rüyada eve geç gelmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada eve geç gelmek gördüyseniz:

  • Sürekli ertelenen veya durma noktasına gelen konular hız kazanabilir.

Rüyada eve geç gelmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, dikkat çekeceğine, çalıştığına değeceğine işarettir.

Rüyada eve geç kalmak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada eve geç gitmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, afiyette ve keyifte olacağına delalettir.

Rüyada eve geç kaldığını görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada ölü birinin eve geldiğini görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve icra gelmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün eve geldiğini görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada eve doktor geldiğini görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, düşmanına galip geleceğine, afiyette olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments