Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gecmis zamana gitmek

Rüyada gecmis zamana gitmek

Rüyada gecmis zamana gitmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada gecmis zamana gitmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi uygulamaktan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada gecmis zamana gitmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zamanın hızlı geçtiğini görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına inanılır.

Rüyada eski zamana gitmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada zamanda geriye gitmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada zamanda ileri gitmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada eski zamanlara gitmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, malının artacağına alamet eder.

Rüyada işe geç gitmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada gideceği yere geç kalmak onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, büyük rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments